Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30990
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5215
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30990
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5215
Składniki
Jabłko obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy do mięsa. Bułkę namaczamy w mleku, dobrze odciskamy, razem z musztardą wrzucamy do mięsa. Masę dokładnie napowietrzamy, mieszając ręką przez 3-4 minuty, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym smalcu na średnim ogniu. Podajemy z ulubionymi dodatkami.