Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo dobry pomysł na naprawdę szybkie danie. Wystarczą ziemniaki z tym sosem i praktycznie nie potrzeba żadnych więcej dodatków, aby mieć gotowy obiad. Choć można oczywiście jakiegoś kotleta dołożyć :-)
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 136
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 311
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 136
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 311
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić na dość duże kawałki, a następnie wrzucić do rondla na rozgrzaną margarynę i duśić pod przykryciem. Parówki pokroić w talarki i dorzucić do pieczarek razem z kostką rosołową. Kiedy pieczarki są już gotowe, dodać przecier pomidorowy, śmietanę i doprawić wedle uznania solą, pieprzem, majerankiem i papryką słodką w proszku.
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Przed wrzuceniem do rondla pieczarek, można chwilę wcześniej podsmażyć cebulę, jeśli ktoś lubi :-) Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)