Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo dobry pomysł na naprawdę szybkie danie. Wystarczą ziemniaki z tym sosem i praktycznie nie potrzeba żadnych więcej dodatków, aby mieć gotowy obiad. Choć można oczywiście jakiegoś kotleta dołożyć :-)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4110
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416175
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2802
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4110
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416175
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2802
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić na dość duże kawałki, a następnie wrzucić do rondla na rozgrzaną margarynę i duśić pod przykryciem. Parówki pokroić w talarki i dorzucić do pieczarek razem z kostką rosołową. Kiedy pieczarki są już gotowe, dodać przecier pomidorowy, śmietanę i doprawić wedle uznania solą, pieprzem, majerankiem i papryką słodką w proszku.
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Przed wrzuceniem do rondla pieczarek, można chwilę wcześniej podsmażyć cebulę, jeśli ktoś lubi :-) Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)