Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sosik dla miłośników pieczarek. Dla mnie sosik najlepszy jest z chlebem podany na kolację, ale możemy go również wykorzystać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7293
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2748
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20285
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 599
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7293
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2748
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20285
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 599
Składniki
Pieczarki płuczemy, kroimy w plastry i smażymy na oliwie do momentu odparowania wody.
Do podsmażonych pieczarek dodajemy poszatkowane cebulki razem ze szczypiorem.
Lekko podsmażamy, a następnie dodajemy śmietanę.
Całą potrawę doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!