Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sosik dla miłośników pieczarek. Dla mnie sosik najlepszy jest z chlebem podany na kolację, ale możemy go również wykorzystać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14152
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1637
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16139
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6500
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14152
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1637
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16139
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6500
Składniki
Pieczarki płuczemy, kroimy w plastry i smażymy na oliwie do momentu odparowania wody.
Do podsmażonych pieczarek dodajemy poszatkowane cebulki razem ze szczypiorem.
Lekko podsmażamy, a następnie dodajemy śmietanę.
Całą potrawę doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!