Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sosik dla miłośników pieczarek. Dla mnie sosik najlepszy jest z chlebem podany na kolację, ale możemy go również wykorzystać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13158
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7388
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13158
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7388
Składniki
Pieczarki płuczemy, kroimy w plastry i smażymy na oliwie do momentu odparowania wody.
Do podsmażonych pieczarek dodajemy poszatkowane cebulki razem ze szczypiorem.
Lekko podsmażamy, a następnie dodajemy śmietanę.
Całą potrawę doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!