Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z dodatkiem kurczaka , świetny do makaronu i ryżu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Pierś kroję w drobną kostkę i podsmażam na oleju. Dodaję drobno posiekany czosnek , szczyptę soli i pieprzu. Smażę ok. 3 minuty , następnie dodaję przecier pomidorowy i szczyptę papryki. Przykrywam i gotuję na małym ogniu ok. 15 minut. W razie potrzeby dolewam odrobinę wody.
Śmietanę mieszam z odrobiną sosu w kubku , a nastpnie wlewam do garnka i wszystko dokładnie mieszam. Nie gotuję.