Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z dodatkiem kurczaka , świetny do makaronu i ryżu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 838
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 838
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Pierś kroję w drobną kostkę i podsmażam na oleju. Dodaję drobno posiekany czosnek , szczyptę soli i pieprzu. Smażę ok. 3 minuty , następnie dodaję przecier pomidorowy i szczyptę papryki. Przykrywam i gotuję na małym ogniu ok. 15 minut. W razie potrzeby dolewam odrobinę wody.
Śmietanę mieszam z odrobiną sosu w kubku , a nastpnie wlewam do garnka i wszystko dokładnie mieszam. Nie gotuję.