Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 125
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11665
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6668
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5538
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13756
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 125
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11665
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6668
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5538
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13756
Składniki
Cebule kroimy w kostke i podsmażamy na oleju.Papryke kroimy w paski.Wrzucamy do cebuli. Dodajemy wyciśnięty czosnek,sól, cukier i ocet.Smażyć ok 20 min aż zmięknie.Na koniec dodać przecier pomidorowy.
Nie trzeba pasteryzować ale mozna.