Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 138
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 87
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Polecam.
Odsłon: 138
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 87
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Składniki
Cebule kroimy w kostke i podsmażamy na oleju.Papryke kroimy w paski.Wrzucamy do cebuli. Dodajemy wyciśnięty czosnek,sól, cukier i ocet.Smażyć ok 20 min aż zmięknie.Na koniec dodać przecier pomidorowy.
Nie trzeba pasteryzować ale mozna.