Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos grzybowy z ziemniakami zapraszam jak robię
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10177
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2804
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10177
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2804
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
Składniki
Grzyby oczyszczam wykrawam robaczywe kroje na drobniejsze kawałki myje w wodzie scedzam daje do garnka zalewam zimą wodą daje łyżeczkę soli, kilka listków laurowych i ziaren ziela angielskiego i gotuje do miękkości podczas gotowania zbieram szumy z garnka mieszam od czasu do czasu, ugotowane grzyby scedzam na sitku .
Cebulkę kroje w kostkę przysmażam na oleju do zarumienienia wrzucam scedzone grzyby dodaje przyprawy smażę całość 10 minut dodaje śmietanę dusze jeszcze całość 5 minut .Ja podaje sos z ziemniakami ale można z makaronem lub kaszami jak ktoś lubi .Po dokładne wykonanie zapraszam na film.