Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny sos mięsny w połączeniu z makaronem, ryżem lub kaszą stanowi prosty, szybki i smaczny sposób na obiad.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1276
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1276
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
Składniki
Cebulę pokroić i zeszklić. Dodać mięso mielone, rozdrobnić i usmażyć. Następnie dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz koncentrat pomidorowy, bulion i przecier pomidorowy lub passatę pomidorową. Całość doprawić do smaku i dusić do miękkości mięsa. Podawać np. z makaronem jak w moim przypadku lub kaszą czy ryżem ugotowanym wg przepisu na opakowaniu.