Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z mięsem mielonym wołowym.oliwkami i kaparami w sosie pomidorowym.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1264
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1264
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13408
Składniki
Cebulę drobno pokroić. Na patelni podgrzać oliwę,dodać cebule i czosnek przeciśnięty przez praskę i delikatnie zrumienić.Następnie dodać mięso i podsmażyć. Gdy mięso będzie usmażone dodać przyprawy,pomidory w puszce i przecier pomidorowy.Poddusić ok 2 min i dodać oliwki i kapary.Na sam koniec dodać świeża bazylię.
Makaron ugotować al dente. Na talerze rozłożyć makaron polać sosem i posypać parmezanem. Smacznego!!!