Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To makaron z kremowym sosie jajecznym błyskawiczne do przygotowania, a jednocześnie bardzo smaczne danie kuchni włoskiej.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 744
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 744
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Składniki
Makaron gotujemy al dente .Na patelni wlewamy odrobine oleju smażymy czosnek cebule 3-4 minuty dodajemy boczek, dalej smażymy do miękkości boczku. Jajko ubijamy ze śmietanką dodajemy sół i pieprz. Do gotowego boczku wlewamy śmietankę i gotujemy do zgęstnienia.