Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 33
Polecam.
Odsłon: 737
Składniki
Gotujemy spaghetti al dente. Na patelni rozgrzewamy masło i dodajemy pak czoi posiekany w drobne paski. Solimy kapustę pak choi oraz dodajmy szczyptę pieprzu Kiedy kapusta będzie już zblanszowana dodajemy spaghetti na patelnie Na koniec dodajemy tart ser parmezan.