Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny makaron w 20 minut? Nie tylko pyszny… pożywny i aromatyczny <3
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 104
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 104
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. W tym czasie przygotowujemy pesto: Ukolę blendujemy z oliwą, orzechami i serem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Odcedzony, gorący makaron mieszamy z uprzednio przygotowanym pesto. Podajemy ze świeżo startym parmezanem.