Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam pomysłu co ugotować, lub nie mam nic w lodówce – często sięgam po ten przepis. Są rzeczy które zawsze mam w domu (makaron, czili, oliwa, czosnek), i z tych składników można przyrządzić jedno z najprostszych i pysznych dań.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16456
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5291
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16456
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5291
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę, na średnim ogniu smażyć czosnek i czili
W międzyczasie ugotować makaron wg przepisu podanego na opakowaniu. odcedzić i dodać na patelnię i wymieszać.
Dodać pietruszkę. Podgrzewać przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia, posypać tartym parmezanem.