Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiemy jak Wy ,ale my uwielbiamy makarony. Zawsze mamy pełny asortyment ;) Danie proste ,szybkie i mega smacznie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8147
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8147
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu zawartego na opakowaniu. Na dużej patelni rozgrzewamy oliwę ,dodajemy posiekany czosnek. Lekko podsmażamy. Następnie do oliwy dodajemy odcedzony makaron ,dokładnie łączymy z oliwą ,dodajemy posiekaną bazylię. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.