Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne co nieco na obiadek kolację czy kto co woli! Lekko ostrawy smaczek każdemu posmakuje! Polecam!
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 47
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 169
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2844
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 47
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 169
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2844
Składniki
Na rozgrzanym tłuszczu podsmażamy posiekaną cebulę i czosnek. Następnie dodajemy pokrojone w drobną kosteczkę marchew. Przyprawiamy solą i chwilą smażymy. Do warzyw dodajemy koncentrat pomidorowy, chilii oraz szklankę bulionu. Wszystko razem gotujemy około 5 minut. Na końcu dodajemy pomidorki koktajlowe przekrojone na połówki. Sos gotujemy jeszcze około 5 minut. Doprawiamy go sola i pieprzem. Dodajemy tez bazylie. Sos podajemy z ugotowanym al dente spaghetti.