Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7014
Polecam.
Odsłon: 145
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5368
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2573
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7014
Polecam.
Odsłon: 145
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5368
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2573
Składniki
W rondelku, na rozgrzanej oliwie, smażymy cebulę i wyciśnięty czosnek. Dodajemy pokrojone w paseczki salami i smażymy jeszcze chwilę, aby nie spalić cebuli. Zalewamy to bulionem, dodajemy pomidory z puszki (jeśli są w całości, to wcześniej kroimy je na drobne kawałeczki).
Sos zaciągamy śmietaną i doprawiamy. Na koniec dodajemy pietruszkę.