Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
W rondelku, na rozgrzanej oliwie, smażymy cebulę i wyciśnięty czosnek. Dodajemy pokrojone w paseczki salami i smażymy jeszcze chwilę, aby nie spalić cebuli. Zalewamy to bulionem, dodajemy pomidory z puszki (jeśli są w całości, to wcześniej kroimy je na drobne kawałeczki).
Sos zaciągamy śmietaną i doprawiamy. Na koniec dodajemy pietruszkę.