Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste , smaczne danie. Polecam
głębsza patelnia, garnek, sitko, łyżka, nóż, tarka ,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10474
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12894
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4637
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10474
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12894
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4637
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Na głębszej patelni rozgrzać oliwę , dodać pokrojoną cebulę oraz posiekany czosnek, podsmażać do zeszklenia cebuli. Następnie dodać mięso mielone i mieszając rozdrabniać widelcem podczas smażenia. Do mięsa dodać koncentrat pomidorowy, zioła wymieszać i podgrzewać przez kilka minut, po czym dodać passatę albo pomidory z puszki, gotować około 25 - 30 minut na małym ogniu. Ugotowany makaron nakładać na talerze polać przygotowanym sosem i posypać startym parmezanem. Smacznego
Danie gotowe do podania.