Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste , smaczne danie. Polecam
głębsza patelnia, garnek, sitko, łyżka, nóż, tarka ,
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4187
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 575
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 653
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4187
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 575
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 653
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Na głębszej patelni rozgrzać oliwę , dodać pokrojoną cebulę oraz posiekany czosnek, podsmażać do zeszklenia cebuli. Następnie dodać mięso mielone i mieszając rozdrabniać widelcem podczas smażenia. Do mięsa dodać koncentrat pomidorowy, zioła wymieszać i podgrzewać przez kilka minut, po czym dodać passatę albo pomidory z puszki, gotować około 25 - 30 minut na małym ogniu. Ugotowany makaron nakładać na talerze polać przygotowanym sosem i posypać startym parmezanem. Smacznego
Danie gotowe do podania.