Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste , smaczne danie. Polecam
głębsza patelnia, garnek, sitko, łyżka, nóż, tarka ,
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 98
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 67
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 120
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19671
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 98
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 67
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 120
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19671
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Na głębszej patelni rozgrzać oliwę , dodać pokrojoną cebulę oraz posiekany czosnek, podsmażać do zeszklenia cebuli. Następnie dodać mięso mielone i mieszając rozdrabniać widelcem podczas smażenia. Do mięsa dodać koncentrat pomidorowy, zioła wymieszać i podgrzewać przez kilka minut, po czym dodać passatę albo pomidory z puszki, gotować około 25 - 30 minut na małym ogniu. Ugotowany makaron nakładać na talerze polać przygotowanym sosem i posypać startym parmezanem. Smacznego
Danie gotowe do podania.