Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie do przygotowania danie o niebanalnym smaku.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2480
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Składniki
Spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pomidor pokroić w kostkę.
Olej rozgrzać na patelni, dodać zamrożony szpinak oraz pokrojonego pomidora i dusić pod przykryciem do roztopienia lodu.
Czosnek pokroić na plasterki.
Do szpinaku dodać czosnek, przecier pomidorowy oraz sól do smaku i gotować przez kilka minut.
Dodać serek i wymieszać do połączenia składników.
Podawać z ugotowanym w etapie 1 spaghetti.