Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie do przygotowania danie o niebanalnym smaku.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Spaghetti ugotować według przepisu na opakowaniu.
Pomidor pokroić w kostkę.
Olej rozgrzać na patelni, dodać zamrożony szpinak oraz pokrojonego pomidora i dusić pod przykryciem do roztopienia lodu.
Czosnek pokroić na plasterki.
Do szpinaku dodać czosnek, przecier pomidorowy oraz sól do smaku i gotować przez kilka minut.
Dodać serek i wymieszać do połączenia składników.
Podawać z ugotowanym w etapie 1 spaghetti.