Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 107
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 51
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 10359
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 111
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 78
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 167
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 107
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 51
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 10359
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 111
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 78
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 167
Składniki
Makaron ugotowałem al dente. Posiekaną cebulę i czosnek podsmażyłem na oliwie. Dodałem anchois ,kapary ,posiekane oliwki oraz chilli bez pestek. Smażyłem na małym ogniu do rozpuszczenia anchois. Wrzuciłem kawałki tuńczyka ,starłem skórkę ze sparzonej cytryny ,doprawiłem solą i pieprzem. Smażyłem jeszcze 5 min. Na koniec wrzuciłem odcedzony makaron i posiekaną natkę. Skropiłem oliwą. Podałem ze startym parmezanem.