Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 111
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 296
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1206
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2173
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25553
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 111
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 296
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1206
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2173
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25553
Składniki
Makaron ugotowałem al dente. Posiekaną cebulę i czosnek podsmażyłem na oliwie. Dodałem anchois ,kapary ,posiekane oliwki oraz chilli bez pestek. Smażyłem na małym ogniu do rozpuszczenia anchois. Wrzuciłem kawałki tuńczyka ,starłem skórkę ze sparzonej cytryny ,doprawiłem solą i pieprzem. Smażyłem jeszcze 5 min. Na koniec wrzuciłem odcedzony makaron i posiekaną natkę. Skropiłem oliwą. Podałem ze startym parmezanem.