Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki pomysł na obiad rodem z Chorwacji. Makaron wspaniale wydobywa smak sosu pomidorowo-tuńczykowego. Przepis na 4 duże porcje
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7922
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13695
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7922
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1217
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13695
Składniki
Na patelnię włożyć przeciśnięty przez prasę czosnek, dodać tuńczyka (osączonego z nadmiaru oleju), chwilę smażyć.
Dołożyć pokrojone w kostkę pomidory świeże i z puszki.
Całość smażyć do odparowania nadmiaru wody. Na koniec dodać groszek i posiekaną pietruszkę. Doprawić.
Podawać z makaronem spaghetti