Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki pomysł na obiad rodem z Chorwacji. Makaron wspaniale wydobywa smak sosu pomidorowo-tuńczykowego. Przepis na 4 duże porcje
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95701
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1908
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5725
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5726
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95701
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1908
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5725
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5726
Składniki
Na patelnię włożyć przeciśnięty przez prasę czosnek, dodać tuńczyka (osączonego z nadmiaru oleju), chwilę smażyć.
Dołożyć pokrojone w kostkę pomidory świeże i z puszki.
Całość smażyć do odparowania nadmiaru wody. Na koniec dodać groszek i posiekaną pietruszkę. Doprawić.
Podawać z makaronem spaghetti