Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki pomysł na obiad rodem z Chorwacji. Makaron wspaniale wydobywa smak sosu pomidorowo-tuńczykowego. Przepis na 4 duże porcje
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1243
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113557
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1243
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113557
Składniki
Na patelnię włożyć przeciśnięty przez prasę czosnek, dodać tuńczyka (osączonego z nadmiaru oleju), chwilę smażyć.
Dołożyć pokrojone w kostkę pomidory świeże i z puszki.
Całość smażyć do odparowania nadmiaru wody. Na koniec dodać groszek i posiekaną pietruszkę. Doprawić.
Podawać z makaronem spaghetti