Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki pomysł na obiad rodem z Chorwacji. Makaron wspaniale wydobywa smak sosu pomidorowo-tuńczykowego. Przepis na 4 duże porcje
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 319
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1673
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 319
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1673
Składniki
Na patelnię włożyć przeciśnięty przez prasę czosnek, dodać tuńczyka (osączonego z nadmiaru oleju), chwilę smażyć.
Dołożyć pokrojone w kostkę pomidory świeże i z puszki.
Całość smażyć do odparowania nadmiaru wody. Na koniec dodać groszek i posiekaną pietruszkę. Doprawić.
Podawać z makaronem spaghetti