Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony w foli to prawdziwy hit jeśli chodzi o dania rybne. Wystarczy zawinąć kawałek ryby w folię razem z ulubionymi przyprawami oraz masłem i po kilkunastu minutach mamy pyszne danie. Dodatkowo możemy upiec warzywa i mamy szybki oraz smaczny obiad. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5108
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5108
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Składniki
• Łososia obieramy ze skóry, dzielimy na dwie porcje • Odrywamy dwa spore kawałki foli aluminiowej i kładziemy na niej rybkę • Każdy kawałek: solimy, skrapiamy sokiem z cytryny, pieprzymy i na końcu kładziemy dwie łyżki masła • Kawałki łososia dokładnie zawijamy w foli • Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni, zawienięte ryby przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy około 25 minut