Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 32 Ocena: 1115
Dodano: 02.06.2010
Odsłon: 11451
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Wszystkie pokrojone warzywa ulożyć w wysmarowanym naczyniu żaroodpornym,posolić, posypać oregano ,polać oliwą ,na wierzch pomiędzy warzywa dodać rozdrobnione pomidory lub pummaro . Zapiec wszystko w piekarniku okolo 1 godziny w 180 stopniach
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

china 03 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
polecam z feta.....mmmmmm i dodac do pieczenia sporo pietruszki!6 Kto głosował? | Odpowiedz

magdaniel 03 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
wyglada super ale ja obralabym pomidory papryke i pummaro ze skory, bo na zdjeciu widac ze po zapieczeniu skory odchodza i po pierwsze nie fajnie to wyglada, a po drugie ja poprostu nie lubie jak jem delikatne warzywa i czuje te skorki1 Kto głosował? | Odpowiedz

koko6 03 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Witam,czy bakłażanów nie trzeba wcześniej pozbyć goryczki ?Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Lumiuz 02 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
wygląda pysznie! muszę koniecznie wypróbować5 Kto głosował? | Odpowiedz