Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta potrawa i jej wariacje znana jest w całej Południowej Europie – we Francji jako ratatouille, w Hiszpanii jako pisto czy tiella we Włoszech. Różni je głównie sposób przyrządzenia. W wersji greckiej jest to kolejna warzywna zapiekanka, która doskonale komponuje się z daniami z grilla.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 182
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 839
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7113
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8688
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 182
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 839
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7113
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8688
Składniki
Wszystkie pokrojone warzywa ulożyć w wysmarowanym naczyniu żaroodpornym,posolić, posypać oregano ,polać oliwą ,na wierzch pomiędzy warzywa dodać rozdrobnione pomidory lub pummaro . Zapiec wszystko w piekarniku okolo 1 godziny w 180 stopniach