Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13441
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1534
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14813
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6096
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13441
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1534
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14813
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6096
Składniki
Przygotuj farsz: smaż na patelni pieczarki i cebulę do miękkości. Dodaj czosnek, koperek. Przygotowanie ciasta: Dodaj proszek do pieczenia do wody mineralnej i wymieszaj. Dodać olej roślinny, sól, porcjami dodać przesianą mąkę. Ciasto przełożyć do naczynia do pieczenia, posypać nadzieniem grzybowym. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 35 minut.