Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 419
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 275
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1436
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 419
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 275
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1436
Składniki
Przygotuj farsz: smaż na patelni pieczarki i cebulę do miękkości. Dodaj czosnek, koperek. Przygotowanie ciasta: Dodaj proszek do pieczenia do wody mineralnej i wymieszaj. Dodać olej roślinny, sól, porcjami dodać przesianą mąkę. Ciasto przełożyć do naczynia do pieczenia, posypać nadzieniem grzybowym. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 35 minut.