Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 1141
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 294
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 1141
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 294
Składniki
Przygotuj farsz: smaż na patelni pieczarki i cebulę do miękkości. Dodaj czosnek, koperek. Przygotowanie ciasta: Dodaj proszek do pieczenia do wody mineralnej i wymieszaj. Dodać olej roślinny, sól, porcjami dodać przesianą mąkę. Ciasto przełożyć do naczynia do pieczenia, posypać nadzieniem grzybowym. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 35 minut.