Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomieszanie słodkiego miodu z ostrą musztardą daje bardzo ciekawy efekt.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 94
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 44
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 94
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 44
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
w misce mieszamy ze sobą miód i musztardę i do tak przygotowanej marynaty wkładamy mięso na ok 6 godzin
na rozgrzanej teflonowej patelni układamy steki i polewamy całą marynatą, smażymy ok 4-5 minut na każdej stronie
podajemy na talerzu polane sosem z patelni (na zdjęciu podane z purée a w zasadzie kremem z ziemniaków uzyskanym dzięki blenderowi)
SMACZNEGO