Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomieszanie słodkiego miodu z ostrą musztardą daje bardzo ciekawy efekt.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6992
Polecam.
Odsłon: 139
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5328
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2510
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6992
Polecam.
Odsłon: 139
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5328
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2510
Składniki
w misce mieszamy ze sobą miód i musztardę i do tak przygotowanej marynaty wkładamy mięso na ok 6 godzin
na rozgrzanej teflonowej patelni układamy steki i polewamy całą marynatą, smażymy ok 4-5 minut na każdej stronie
podajemy na talerzu polane sosem z patelni (na zdjęciu podane z purée a w zasadzie kremem z ziemniaków uzyskanym dzięki blenderowi)
SMACZNEGO