Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomieszanie słodkiego miodu z ostrą musztardą daje bardzo ciekawy efekt.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4438
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1421
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2349
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4438
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1421
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 382
Składniki
w misce mieszamy ze sobą miód i musztardę i do tak przygotowanej marynaty wkładamy mięso na ok 6 godzin
na rozgrzanej teflonowej patelni układamy steki i polewamy całą marynatą, smażymy ok 4-5 minut na każdej stronie
podajemy na talerzu polane sosem z patelni (na zdjęciu podane z purée a w zasadzie kremem z ziemniaków uzyskanym dzięki blenderowi)
SMACZNEGO