Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania obiadu użyłam gotowych filetów rybnych panierowanych z sosem serowym, gotowanych ziemniaków i surówki z pekińskiej kapusty.
nóż, tarka do warzyw, patelnia, garnek,
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37376
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 48
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 125
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 112
Składniki
Kapustę kroimy, dodajemy startą na wiórki marchew, musztardę majonez, sól i pieprz ziołowy. Wszystkie składniki dobrze mieszamy.
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie smażymy filety rybne po 6 minut z każdej strony.
Usmażone filety rybne podajemy z ugotowanymi ziemniakami oraz z surówką z kapusty pekińskiej. Ziemniaki możemy polać troszkę olejem z patelni na której smażyły się filety. Smacznego !!!