Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania obiadu użyłam gotowych filetów rybnych panierowanych z sosem serowym, gotowanych ziemniaków i surówki z pekińskiej kapusty.
nóż, tarka do warzyw, patelnia, garnek,
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1825
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14488
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1825
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14488
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Składniki
Kapustę kroimy, dodajemy startą na wiórki marchew, musztardę majonez, sól i pieprz ziołowy. Wszystkie składniki dobrze mieszamy.
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie smażymy filety rybne po 6 minut z każdej strony.
Usmażone filety rybne podajemy z ugotowanymi ziemniakami oraz z surówką z kapusty pekińskiej. Ziemniaki możemy polać troszkę olejem z patelni na której smażyły się filety. Smacznego !!!