Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania obiadu użyłam gotowych filetów rybnych panierowanych z sosem serowym, gotowanych ziemniaków i surówki z pekińskiej kapusty.
nóż, tarka do warzyw, patelnia, garnek,
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1671
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 236
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1671
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 236
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Składniki
Kapustę kroimy, dodajemy startą na wiórki marchew, musztardę majonez, sól i pieprz ziołowy. Wszystkie składniki dobrze mieszamy.
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. W między czasie smażymy filety rybne po 6 minut z każdej strony.
Usmażone filety rybne podajemy z ugotowanymi ziemniakami oraz z surówką z kapusty pekińskiej. Ziemniaki możemy polać troszkę olejem z patelni na której smażyły się filety. Smacznego !!!