Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na świąteczny obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1673
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1662
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1673
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1662
Składniki
Marchewkę przełożyć do salaterki. Dodać pokrojone w cienkie kawałki ananasy i posiekaną drobniutko natkę pietruszki. Dodać syrop spod ananasów, sok z cytryny, miód, sos sojowy i olej lniany. Posypać uprażonym sezamem. Wymieszać i gotowe. Umyte, osuszone mięso rozbić delikatnie. Oprószyć solą i pieprzem czarnym świeżo mielony, Zostawić w lodówce na ok. 30 min. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Dodać osączone z zalewy płatki imbirowe. Lekko podsmażyć. Ułożyć na patelni mięso i smażyć po 1 min każdą stronę. Steki podawać gorące z marchewkowym spaghetti. Smacznego.