Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na świąteczny obiad.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23030
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 986
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23030
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 986
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Marchewkę przełożyć do salaterki. Dodać pokrojone w cienkie kawałki ananasy i posiekaną drobniutko natkę pietruszki. Dodać syrop spod ananasów, sok z cytryny, miód, sos sojowy i olej lniany. Posypać uprażonym sezamem. Wymieszać i gotowe. Umyte, osuszone mięso rozbić delikatnie. Oprószyć solą i pieprzem czarnym świeżo mielony, Zostawić w lodówce na ok. 30 min. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Dodać osączone z zalewy płatki imbirowe. Lekko podsmażyć. Ułożyć na patelni mięso i smażyć po 1 min każdą stronę. Steki podawać gorące z marchewkowym spaghetti. Smacznego.