Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na świąteczny obiad.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36016
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1315
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1799
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36016
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1315
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1799
        
        
                Składniki
Marchewkę przełożyć do salaterki. Dodać pokrojone w cienkie kawałki ananasy i posiekaną drobniutko natkę pietruszki. Dodać syrop spod ananasów, sok z cytryny, miód, sos sojowy i olej lniany. Posypać uprażonym sezamem. Wymieszać i gotowe. Umyte, osuszone mięso rozbić delikatnie. Oprószyć solą i pieprzem czarnym świeżo mielony, Zostawić w lodówce na ok. 30 min. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy z masłem. Dodać osączone z zalewy płatki imbirowe. Lekko podsmażyć. Ułożyć na patelni mięso i smażyć po 1 min każdą stronę. Steki podawać gorące z marchewkowym spaghetti. Smacznego.