Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo delikatne
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 236
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1046
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 236
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1046
Składniki
Przygotować sos holenderski, zostawić nad gorącą wodą. *przepis: https://stajniagolebieodkuchni.wordpress.com/2017/01/14/sos-holenderski-sauce-hollandaise/
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, włożyć mięso. Zrumienić z każdej strony (w sumie 3 – 4 minuty z każdej, obracając ze dwa razy). Solić i pieprzyć już zrumienione. Na koniec włożyć kawałek masła i przechyliwszy patelnię, polewać mięso. Zdjąć z ognia.
Ułożyć mięso na talerzach, polać sosem, podawać.