Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo delikatne
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Składniki
Przygotować sos holenderski, zostawić nad gorącą wodą. *przepis: https://stajniagolebieodkuchni.wordpress.com/2017/01/14/sos-holenderski-sauce-hollandaise/
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, włożyć mięso. Zrumienić z każdej strony (w sumie 3 – 4 minuty z każdej, obracając ze dwa razy). Solić i pieprzyć już zrumienione. Na koniec włożyć kawałek masła i przechyliwszy patelnię, polewać mięso. Zdjąć z ognia.
Ułożyć mięso na talerzach, polać sosem, podawać.