Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie na przystawkę lub jako samodzielne danie obiadowe .Sprawdza się na imprezach jako ciepła kolacja.
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 65
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 330
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 226
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 65
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 330
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 226
Składniki
Mięso kroimy w większą kostkę posypujemy przyprawą do steku i wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Pieczarki kroimy w plasterki , cebulę w półkrążki , paprykę w paseczki a cebulę w drobną kostkę.
Mięso obsypujemy mąką i podsmażamy na maśle klarowanym . Przekladamy do garnka i dusimy do miękkości.
Następnie podsmażamy cebulę pieczarki paprykę dodajemy do mięsa i dalej dusimy , podlewając bulionem.
Gotujemy do miękkości warzyw . Na końcu doprawiamy solą i pieprzem , dodajemy śmietanę i natkę
Podajemy z pieczywem.
Smacznego!