Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie na przystawkę lub jako samodzielne danie obiadowe .Sprawdza się na imprezach jako ciepła kolacja.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2384
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10524
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 6075
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2384
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10524
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 6075
Składniki
Mięso kroimy w większą kostkę posypujemy przyprawą do steku i wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Pieczarki kroimy w plasterki , cebulę w półkrążki , paprykę w paseczki a cebulę w drobną kostkę.
Mięso obsypujemy mąką i podsmażamy na maśle klarowanym . Przekladamy do garnka i dusimy do miękkości.
Następnie podsmażamy cebulę pieczarki paprykę dodajemy do mięsa i dalej dusimy , podlewając bulionem.
Gotujemy do miękkości warzyw . Na końcu doprawiamy solą i pieprzem , dodajemy śmietanę i natkę
Podajemy z pieczywem.
Smacznego!