Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa, choć trochę ciężka
Nóż, łyżka do mieszania, deska do krojenia i patelnia
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10107
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1158
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 563
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10107
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1158
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 563
Składniki
Piersi kroimy na paseczki ok. 1 cm i podsmażamy na oleju. Cebulę kroimy w kostkę a pieczarki w plasterki. Pomidory oparzamy i kroimy w mniejsze części. Paprykę kroimy w słupki ogórki w kosteczkę. Podsmażone kawałki piersi oraz inne składniki wrzucamy do garnka, zalewamy ok 1 litra bulionu i gotujemy do miękkości ok. 30 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i gotowe.