Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa, choć trochę ciężka
 
        Nóż, łyżka do mieszania, deska do krojenia i patelnia
 
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17442
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6672
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17442
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6672
 
         
         
                Składniki
Piersi kroimy na paseczki ok. 1 cm i podsmażamy na oleju. Cebulę kroimy w kostkę a pieczarki w plasterki. Pomidory oparzamy i kroimy w mniejsze części. Paprykę kroimy w słupki ogórki w kosteczkę. Podsmażone kawałki piersi oraz inne składniki wrzucamy do garnka, zalewamy ok 1 litra bulionu i gotujemy do miękkości ok. 30 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i gotowe.