Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa, choć trochę ciężka
Nóż, łyżka do mieszania, deska do krojenia i patelnia
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5723
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1181
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12343
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5192
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5723
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1181
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12343
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5192
Składniki
Piersi kroimy na paseczki ok. 1 cm i podsmażamy na oleju. Cebulę kroimy w kostkę a pieczarki w plasterki. Pomidory oparzamy i kroimy w mniejsze części. Paprykę kroimy w słupki ogórki w kosteczkę. Podsmażone kawałki piersi oraz inne składniki wrzucamy do garnka, zalewamy ok 1 litra bulionu i gotujemy do miękkości ok. 30 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i gotowe.