Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna potrawa, choć trochę ciężka
Nóż, łyżka do mieszania, deska do krojenia i patelnia
Domowe ciasteczka nie mają sobie równych. Może nie są tak równe i idealne jak...
Odsłon: 144
Ciepły biszkoptowy omlet uprzejmni kolację z rodziną lub przyjaciółmi. Jego p...
Odsłon: 2028
Domowe ciasteczka nie mają sobie równych. Może nie są tak równe i idealne jak...
Odsłon: 144
Ciepły biszkoptowy omlet uprzejmni kolację z rodziną lub przyjaciółmi. Jego p...
Odsłon: 2028
Składniki
Piersi kroimy na paseczki ok. 1 cm i podsmażamy na oleju. Cebulę kroimy w kostkę a pieczarki w plasterki. Pomidory oparzamy i kroimy w mniejsze części. Paprykę kroimy w słupki ogórki w kosteczkę. Podsmażone kawałki piersi oraz inne składniki wrzucamy do garnka, zalewamy ok 1 litra bulionu i gotujemy do miękkości ok. 30 min. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy i gotowe.