Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1461
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8255
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 185
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4286
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1461
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 8255
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 185
Pyszne tuszki śledziowe marnowane z cebula do słoików zapraszam po przepis
Odsłon: 4286
Składniki
1. mięso pokroić w paski, oprószyć mąką, rozgrzać smalec, obsmażyć mięso przez ok 5 min, przełożyć do garnka, zalać niewielką ilością gorącej wody, gotować na małym ogniu, 2. cebulę i pieczarki pokroić w cienkie plasterki, podsmażyć na tej samej patelni, na której smażyło się mięso, przełożyć do garnka z mięsem, dalej gotować, 3. ogórki i paprykę pokroić w paseczki, dodać z koncentratem pomidorowym do garnka, gdy mięso już będzie prawie miękkie, doprawić solą, pieprzem, papryką i majerankiem, jeszcze chwilę gotować, smacznego