Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13272
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7450
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13272
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7450
Składniki
1. mięso pokroić w paski, oprószyć mąką, rozgrzać smalec, obsmażyć mięso przez ok 5 min, przełożyć do garnka, zalać niewielką ilością gorącej wody, gotować na małym ogniu, 2. cebulę i pieczarki pokroić w cienkie plasterki, podsmażyć na tej samej patelni, na której smażyło się mięso, przełożyć do garnka z mięsem, dalej gotować, 3. ogórki i paprykę pokroić w paseczki, dodać z koncentratem pomidorowym do garnka, gdy mięso już będzie prawie miękkie, doprawić solą, pieprzem, papryką i majerankiem, jeszcze chwilę gotować, smacznego