Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
1. mięso pokroić w paski, oprószyć mąką, rozgrzać smalec, obsmażyć mięso przez ok 5 min, przełożyć do garnka, zalać niewielką ilością gorącej wody, gotować na małym ogniu, 2. cebulę i pieczarki pokroić w cienkie plasterki, podsmażyć na tej samej patelni, na której smażyło się mięso, przełożyć do garnka z mięsem, dalej gotować, 3. ogórki i paprykę pokroić w paseczki, dodać z koncentratem pomidorowym do garnka, gdy mięso już będzie prawie miękkie, doprawić solą, pieprzem, papryką i majerankiem, jeszcze chwilę gotować, smacznego