Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczna ryba o białym zwartym mięsie bez ości.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1736
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5280
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1781
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1736
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5280
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1781
Składniki
Filet podzieliłam na porcje. Skropiłam go sokiem z cytryny, popieprzyłam i posoliłam. Odłożyłam go do obeschnięcia na sitku. Płatki migdałowe wymieszałam z łyżką mąki i obtoczyłam kawałki filetów od strony mięsa w płatkach. Rybę usmażyłam najpierw od strony skóry a potem od strony migdałów. Sum jest wyjątkowo smaczny- polecam osobniki do 1,5 kg, większe mają sporo tłuszczu pod skórą. Ryba jest zwarta, słodkawa i bez ości. Podałam z brokułem, kalafiorem i ziemniakami pure- formowanymi dwiema łykami. Smacznego :)