Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka. Nazwę wymyśliła Ciocia, zachwycając się kolorem kapusty. :)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 285
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 285
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić i wygnieść.
Jabłko i marchewkę zetrzeć na dużych oczkach tarki. Dodać do kapusty.
Z majonezu, śmietany, chrzanu, cukru i pieprzu przygotować sos. Dodać go do kapusty, jabłek i marchewki - dokładnie wymieszać.
Pozostawić na chwilkę do przegryzienia. Smacznego. :)