Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka. Nazwę wymyśliła Ciocia, zachwycając się kolorem kapusty. :)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić i wygnieść.
Jabłko i marchewkę zetrzeć na dużych oczkach tarki. Dodać do kapusty.
Z majonezu, śmietany, chrzanu, cukru i pieprzu przygotować sos. Dodać go do kapusty, jabłek i marchewki - dokładnie wymieszać.
Pozostawić na chwilkę do przegryzienia. Smacznego. :)