Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2442
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4605
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1747
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2442
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4605
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1747
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 535
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Jabłka zetrzeć na grubej tarce do warzyw. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać.
Z ziół, cukru i oliwy przygotować sos winegret, polać kapustę, wymieszać. Wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju mięs. Smacznego.