Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 625
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12288
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 625
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12288
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Jabłka zetrzeć na grubej tarce do warzyw. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać.
Z ziół, cukru i oliwy przygotować sos winegret, polać kapustę, wymieszać. Wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju mięs. Smacznego.