Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 371
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 92
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1700
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 371
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 92
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1700
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Jabłka zetrzeć na grubej tarce do warzyw. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystko dokładnie wymieszać.
Z ziół, cukru i oliwy przygotować sos winegret, polać kapustę, wymieszać. Wspaniały dodatek do wszelkiego rodzaju mięs. Smacznego.