Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zniewalający zapach selera :)))
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 308
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 25869
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8947
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 735
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 308
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 25869
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8947
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 735
Składniki
selera obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Starty seler zalać wrzącą wodą, dodać trochę kwasku cytrynowego (do smaku u mnie na czubku łyżeczki). Rodzynki zalać wrzątkiem i zostawić żeby dobrze się namoczyły. Odcedzić seler i rodzynki, przełożyć do miseczki, dodać śmietanę i cukier, wymieszać (w razie potrzeby dosłodzić). Smacznego