Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zniewalający zapach selera :)))
Oczywiście polecam każdemu, nie tylko tym którzy nie jedzą mięsa.
Odsłon: 13440
Posiłkowałem się przepisem Pani mieszkającej w Grecji i jest to chleb tradycy...
Odsłon: 126
Oczywiście polecam każdemu, nie tylko tym którzy nie jedzą mięsa.
Odsłon: 13440
Posiłkowałem się przepisem Pani mieszkającej w Grecji i jest to chleb tradycy...
Odsłon: 126
Składniki
selera obrać i zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Starty seler zalać wrzącą wodą, dodać trochę kwasku cytrynowego (do smaku u mnie na czubku łyżeczki). Rodzynki zalać wrzątkiem i zostawić żeby dobrze się namoczyły. Odcedzić seler i rodzynki, przełożyć do miseczki, dodać śmietanę i cukier, wymieszać (w razie potrzeby dosłodzić). Smacznego