Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola która zawsze się udaje!. Przepis na tradycyjne świąteczne danie w nowym wydaniu. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe! Smaczna i zdrowa potrawa na wigilijny stół z łatwo dostępnych składników. Wesołych świąt!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1299
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1748
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 150
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 541
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1299
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1748
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 150
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 541
Składniki
Jabłka kroimy w grubą kostkę, śliwki kroimy na mniejsze kawałki.
Do miski wsypujemy ugotowaną fasolę, dodajemy jabłka, śliwki i żurawinę. Doprawiamy solą, pieprzem, szczyptą suszonego tymianku i łyżką majeranku. Polewamy oliwą i dokładnie mieszamy.
Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy bez przykrycia w 180 stopniach przez 30 minut z termoobiegiem. Smacznego!