Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola która zawsze się udaje!. Przepis na tradycyjne świąteczne danie w nowym wydaniu. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe! Smaczna i zdrowa potrawa na wigilijny stół z łatwo dostępnych składników. Wesołych świąt!
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 178
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1942
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4447
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 178
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1942
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4447
Składniki
Jabłka kroimy w grubą kostkę, śliwki kroimy na mniejsze kawałki.
Do miski wsypujemy ugotowaną fasolę, dodajemy jabłka, śliwki i żurawinę. Doprawiamy solą, pieprzem, szczyptą suszonego tymianku i łyżką majeranku. Polewamy oliwą i dokładnie mieszamy.
Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy bez przykrycia w 180 stopniach przez 30 minut z termoobiegiem. Smacznego!