Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola która zawsze się udaje!. Przepis na tradycyjne świąteczne danie w nowym wydaniu. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe! Smaczna i zdrowa potrawa na wigilijny stół z łatwo dostępnych składników. Wesołych świąt!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7604
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7604
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
Jabłka kroimy w grubą kostkę, śliwki kroimy na mniejsze kawałki.
Do miski wsypujemy ugotowaną fasolę, dodajemy jabłka, śliwki i żurawinę. Doprawiamy solą, pieprzem, szczyptą suszonego tymianku i łyżką majeranku. Polewamy oliwą i dokładnie mieszamy.
Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy bez przykrycia w 180 stopniach przez 30 minut z termoobiegiem. Smacznego!