Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki ze schabu z pieczarkami, pasujące niemal z każdym dodatkiem.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8595
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3034
Polecam.
Odsłon: 1820
Polecam.
Odsłon: 524
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8595
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3034
Polecam.
Odsłon: 1820
Polecam.
Odsłon: 524
Składniki
1. Mięso kroisz w plastry, rozbijasz, doprawiasz solą oraz pieprzem. 2. Cebule obierasz, drobno kroisz, smażysz na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajesz drobno pokrojone pieczarki, umytą, oczyszczoną z nasion, drobno pokrojoną paprykę. Doprawiasz pieprzem oraz solą i smażysz około 10 minut.
3. Na każdy kawałku mięsa układasz po plasterku sera topionego, po łyżce farszu grzybowego.
4. Mięso zwijasz w roladki, panierujesz po kolei w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażysz na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Roladki gotowe, podajesz z ziemniakami oraz buraczkami. 7. Smacznego