Do góry

Dania główne Przepis na:

Świderki szpinakowe

Świderki szpinakowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 640

Dodano:

Odsłon: 1836

pyszne mięso mielone ze szpinakiem

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Z blanszuj szpinak połączony z czosnkiem. Na osobnej patelni poduś mięso mielone i przypraw tak jak lubisz. Do tego dodaj szpinak z blanszowany pół kostki serka topionego, aż do rozpuszczenia. Na koniec zalej jogurtem naturalnym. Ja kupuje ten w Lidlu "Pilos" jest taki wodnisty.

    Ugotuj makaron świderki i smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń