Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda majowa nas nie rozpieszcza,pada,wieje i chłodno. Ale na tarasie pod zadaszeniem świetnie się grilluje,a rozgrzać można się zawsze w jakiś inny sposób:):) Takie zdjęcie tylko mi się uchowało:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457317
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1355
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2194
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 545
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457317
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1355
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2194
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 545
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i razem ze skrzydełkami wymieszać z przyprawami. Odstawić na godz.by smaki się przegryzły.Cebulę ,pieczarki pokroić w grubsze plastry,paprykę w kwadraty ,a ogórka w plasterki. Na patyczki szaszłykowe nadziewać na przemian mięso,ogórek, boczek,cebula,papryka i od nowa tak samo. Kłaść na rozgrzanego grilla,obok położyć skrzydełka,obracać co jakiś czas,a potem gotowe ze smakiem konsumować. Ja zrobiłam do nich sos tzatziki. Smacznego życzę!