Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda majowa nas nie rozpieszcza,pada,wieje i chłodno. Ale na tarasie pod zadaszeniem świetnie się grilluje,a rozgrzać można się zawsze w jakiś inny sposób:):) Takie zdjęcie tylko mi się uchowało:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3814
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 744
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3814
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 744
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i razem ze skrzydełkami wymieszać z przyprawami. Odstawić na godz.by smaki się przegryzły.Cebulę ,pieczarki pokroić w grubsze plastry,paprykę w kwadraty ,a ogórka w plasterki. Na patyczki szaszłykowe nadziewać na przemian mięso,ogórek, boczek,cebula,papryka i od nowa tak samo. Kłaść na rozgrzanego grilla,obok położyć skrzydełka,obracać co jakiś czas,a potem gotowe ze smakiem konsumować. Ja zrobiłam do nich sos tzatziki. Smacznego życzę!