Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda majowa nas nie rozpieszcza,pada,wieje i chłodno. Ale na tarasie pod zadaszeniem świetnie się grilluje,a rozgrzać można się zawsze w jakiś inny sposób:):) Takie zdjęcie tylko mi się uchowało:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 445
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3917
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1353
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 445
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3917
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1353
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i razem ze skrzydełkami wymieszać z przyprawami. Odstawić na godz.by smaki się przegryzły.Cebulę ,pieczarki pokroić w grubsze plastry,paprykę w kwadraty ,a ogórka w plasterki. Na patyczki szaszłykowe nadziewać na przemian mięso,ogórek, boczek,cebula,papryka i od nowa tak samo. Kłaść na rozgrzanego grilla,obok położyć skrzydełka,obracać co jakiś czas,a potem gotowe ze smakiem konsumować. Ja zrobiłam do nich sos tzatziki. Smacznego życzę!