Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda majowa nas nie rozpieszcza,pada,wieje i chłodno. Ale na tarasie pod zadaszeniem świetnie się grilluje,a rozgrzać można się zawsze w jakiś inny sposób:):) Takie zdjęcie tylko mi się uchowało:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i razem ze skrzydełkami wymieszać z przyprawami. Odstawić na godz.by smaki się przegryzły.Cebulę ,pieczarki pokroić w grubsze plastry,paprykę w kwadraty ,a ogórka w plasterki. Na patyczki szaszłykowe nadziewać na przemian mięso,ogórek, boczek,cebula,papryka i od nowa tak samo. Kłaść na rozgrzanego grilla,obok położyć skrzydełka,obracać co jakiś czas,a potem gotowe ze smakiem konsumować. Ja zrobiłam do nich sos tzatziki. Smacznego życzę!