Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421380
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421380
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Składniki
Mięso wymieszać z jajkami, rozgniecioną marchewką, startą cebulą i posiekaną pietruszką oraz bułką tartą. Formować niewielkie kuleczki z przygotowanej mięsnej masy. Czerwoną cebule obrać i pokroić w talarki. Z papryki usunąć gniazda nasienne, opłukać i pokroić na mniejsze kawałki. Nabijać składniki naprzemiennie wcześniej namoczone patyczki. Opiekać szaszłyki 10-15 minut na ruszcie grilla lub w piekarniku, aż mięso oraz warzywa zmiękną i się zarumienią.