Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szaszłyki z kurczakiem i boczkiem, w towarzystwie z ogórkiem kiszonym i innymi warzywami ... mniam =)
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 99
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 79
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3126
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10658
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 757
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 99
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 79
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3126
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10658
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 757
Składniki
Filety z kurczaka umyj i osusz. Następnie przetnij na pół i każdy plaster potnij na duże kostki. Wrzuć pokrojone filety do miski z olejem i obsyp przyprawą do gyrosa. Papryki umyj i wyjmij gniazda nasienne. Pokrój na duże kwadraty takie jak fileta z kurczaka. Cukinię, cebulę, ogórki pokrój na grubsze plastry. Boczek pokrój na duże kwadraty. Każdy ze składników nabijaj na patyczki. Tak przygotowane szaszłyki zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 30 minut. Można przykryć je po upieczeniu folią aluminiowa by były soczyste.