Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i dietetyczny posiłek
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68708
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2091
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68708
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2091
Składniki
Cebulę i czosnek drobno siekamy. Na patelnię wlewamy odrobinę oliwy, dodajemy czosnek, cebulę - część białą, sól i pieprz, chwilę smażymy. Mięso mieszamy z wegetą, zieloną dymką i gotowym szpinakiem. W rękach formujemy kulki, które obtaczamy w płatkach owsianych. Sznycelki układamy na patelni, spłaszczamy delikatnie. Smażymy z dwóch stron na rumiano. Gotowe :)