Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i dietetyczny posiłek
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2479
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 80
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 167
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 739
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2479
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 80
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 167
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 739
Składniki
Cebulę i czosnek drobno siekamy. Na patelnię wlewamy odrobinę oliwy, dodajemy czosnek, cebulę - część białą, sól i pieprz, chwilę smażymy. Mięso mieszamy z wegetą, zieloną dymką i gotowym szpinakiem. W rękach formujemy kulki, które obtaczamy w płatkach owsianych. Sznycelki układamy na patelni, spłaszczamy delikatnie. Smażymy z dwóch stron na rumiano. Gotowe :)