Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowe sznycle. Przepis pochodzi z 408. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2558
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3451
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1538
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2225
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2558
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3451
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1538
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2225
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę i zrumienić na mocno rozgrzanym maśle. Przełożyć do mięsa. Dodać posiekaną natkę pietruszki. Przyprawić tymiankiem, solą oraz pieprzem. Wyrobić.
Uformować zgrabne kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej. Tępą stroną noża zrobić kratkę. Usmażyć z obu stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu.