Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsze sznycle które wam przedstawiam przygotowałam trochę inaczej jak zwykle. Mięso drobiowe nie zmieliłam tylko drobno posiekałam , połączyłam z przyprawami, żółtkami, odciśniętą bułką oraz ubitą pianą z białek. Sznycle wyszły pyszne, podałam z ulubioną sałatką. Polecam .
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3835
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3835
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Umytą i osuszoną pierś kurczaka posiekać w drobną kostkę. Do kurczaka dodać namoczone w mleku i dobrze odciśnięte kajzerki. Dodać masło , surowe żółtka oraz przyprawy. Wszystko wymieszać i połączyć z ubitą pianą z białek. Po dokładnym wymieszaniu formować sznycle , obtaczać je w bułce tartej i smażyć na dobrze rozgrzanym oleju. Podawać z ulubioną surówką ,oprószone posiekanym koperkiem i natką pietruszki.
Mięso + żółtka+ odciśnięte kajzerki + przyprawy.
Po wymieszaniu połączyć z pianą z białek.
Uformowane panierować w bułce tartej.
Smażyć na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju.
Gotowe do podania.