Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne sznycle wieprzowe podane z ziemniakami i warzywną surówką.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 665
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1392
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25780
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 665
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1392
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25780
Składniki
Bułkę namaczamy w mleku, odciskamy, dodajemy do mięsa. Łączymy ugniatając mięso z bułką, dodajemy, startą cebulę, jajka i wszystkie suche przyprawy. Dokładnie wyrabiamy farsz.
Formujemy z farszu sznycle i smażymy na gorącym tłuszczu.
Smażymy na rumiano z obu stron.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy, tłuczemy.
Usmażone sznycle podajemy z ziemniakami i warzywną surówką. Smacznego!!!