Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne sznycle wieprzowe podane z ziemniakami i warzywną surówką.
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 633
Sernik cytrynowy to deser o wyjątkowo delikatnej konsystencji i orzeźwiającym...
Odsłon: 29
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 2032
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 177
Oponki dubajskie to deser, który zainspirowała popularność czekolady dubajski...
Odsłon: 633
Sernik cytrynowy to deser o wyjątkowo delikatnej konsystencji i orzeźwiającym...
Odsłon: 29
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 2032
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 177
Składniki
Bułkę namaczamy w mleku, odciskamy, dodajemy do mięsa. Łączymy ugniatając mięso z bułką, dodajemy, startą cebulę, jajka i wszystkie suche przyprawy. Dokładnie wyrabiamy farsz.
Formujemy z farszu sznycle i smażymy na gorącym tłuszczu.
Smażymy na rumiano z obu stron.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki. Ugotowane ziemniaki odlewamy z wody, odparowujemy, tłuczemy.
Usmażone sznycle podajemy z ziemniakami i warzywną surówką. Smacznego!!!