Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe jajko sadzone podane w niezwyczajny sposób.....
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 738
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424845
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 738
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424845
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Szparagi umyć, odciąć twarde końce, ew. obrać (zaczynająć ok. 3-4 cm poniżej główki). Ja nie obierałam gdyż trafiłam na świeże, młode łodyżki.
Szparagi ugotować na parze ok 5-8 minut.
Jajka usmażyć na maśle. Najlepiej, nie doprowadzać do ścięcia żółtek. Posypać solą i pieprzem.
Na talerz wyłożyć gorące szparagi, dodać kilka płatków masła, posypać solą. Na wierzch położyć usmażone jajko. Posypać startym serem.
Smacznego :)