Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe jajko sadzone podane w niezwyczajny sposób.....
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19791
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 434
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6833
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242388
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19791
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 434
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6833
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242388
Składniki
Szparagi umyć, odciąć twarde końce, ew. obrać (zaczynająć ok. 3-4 cm poniżej główki). Ja nie obierałam gdyż trafiłam na świeże, młode łodyżki.
Szparagi ugotować na parze ok 5-8 minut.
Jajka usmażyć na maśle. Najlepiej, nie doprowadzać do ścięcia żółtek. Posypać solą i pieprzem.
Na talerz wyłożyć gorące szparagi, dodać kilka płatków masła, posypać solą. Na wierzch położyć usmażone jajko. Posypać startym serem.
Smacznego :)