Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5792
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 10976
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5792
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 10976
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Składniki
Szpinak rozmrozić. Na patelni rozpuścić masło, dodać mąkę i zrobić jasną zasmażkę. Dołożyć szpinak i wymieszać tak, by nie powstały grudki. Dodać kilka łyżek mleka i posolić do smaku. Podgrzewać około 5 minut na małym ogniu. Szpinak można podawać z ziemniakami albo z jajkiem sadzonym