Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie.
Pizzerinki z kabanosem to doskonały pomysł na kolację na ciepło, przekąskę al...
Odsłon: 1257
Tym razem prezentujemy wam przepis na pyszne kaszotto z kaszą bulgur, wołowin...
Odsłon: 834
Pizzerinki z kabanosem to doskonały pomysł na kolację na ciepło, przekąskę al...
Odsłon: 1257
Tym razem prezentujemy wam przepis na pyszne kaszotto z kaszą bulgur, wołowin...
Odsłon: 834
Składniki
Szpinak rozmrozić. Na patelni rozpuścić masło, dodać mąkę i zrobić jasną zasmażkę. Dołożyć szpinak i wymieszać tak, by nie powstały grudki. Dodać kilka łyżek mleka i posolić do smaku. Podgrzewać około 5 minut na małym ogniu. Szpinak można podawać z ziemniakami albo z jajkiem sadzonym