Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy za wiele czasu, a mamy ochotę na domową pizzę, to ten przepis jest doskonały!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, paprykę i szynkę w kostkę. Oliwki przekroić na połówki. Serek pleśniowy pokroić w plasterki, a ser żółty zetrzeć na grubych oczkach.
Ciasto rozłożyć na wyłożonej pergaminem blasze. Posmarować lekko ketchupem i posypać suszoną bazylią i oregano i 1/3 sera żółtego.
Na ciasto położyć szynkę, następnie cebulę, paprykę, oliwki, salami w plasterkach, następnie ser pleśniowy i wszystko posypać pozostałym żółtym serem. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku - ok 180-200 stopni ok 20 minut. (należy kontrolować pieczenie, bo łatwo może się przypalić) SMACZNEGO!