Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 919 Ocena: 10730
Dodano: 13.02.2020
Odsłon: 5011
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. 10 minut przed końcem prużenia dodajemy pokrojone w paseczki papryki.
3. Wlewamy sos i chwilę gotujemy.
4. Danie gotowe.
5. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Nevermore 13 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Moje smaki, ale o czym ja mówię ;pPyszności, mniam, mniam :)
0 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 13 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszny i pożywny gulasz :)0 Kto głosował? | Odpowiedz