Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś bardzo prosty gulasz z mięsa wieprzowego z dodatkiem papryki, można powiedzieć obiad robi się sam.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 472
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2563
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 472
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. 10 minut przed końcem prużenia dodajemy pokrojone w paseczki papryki.
3. Wlewamy sos i chwilę gotujemy.
4. Danie gotowe. 5. Smacznego.