Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie tylko szybkie i łatwe lecz przede wszystkim bardzo smaczne.. Można stojąc przy kuchence równocześnie gotować kaszę czy ryż. W ten sposób przygotowanie obiadu nie zajmie więcej niż pół godziny. Serdecznie polecam.
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6535
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2250
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13315
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6535
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2250
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13315
Składniki
Pierś kurczaka umyć i pokroić w poprzeczne plastry. Na oleju zeszklić pokrojoną drobno cebulę, czosnek i papryczkę chili. Mięso rozłożyć na patelni. Posypać przyprawami. Dusić pod przykryciem po 3-4 minuty z każdej strony. Sprawdzić, czy już jest miękkie. Jeżeli tak, to wlać śmietanę. Zamieszać i zagotować nadal pod przykryciem. Niech chwilę się jeszcze całość poddusi. Danie gotowe!