Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie tylko szybkie i łatwe lecz przede wszystkim bardzo smaczne.. Można stojąc przy kuchence równocześnie gotować kaszę czy ryż. W ten sposób przygotowanie obiadu nie zajmie więcej niż pół godziny. Serdecznie polecam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27437
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5623
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27437
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Pierś kurczaka umyć i pokroić w poprzeczne plastry. Na oleju zeszklić pokrojoną drobno cebulę, czosnek i papryczkę chili. Mięso rozłożyć na patelni. Posypać przyprawami. Dusić pod przykryciem po 3-4 minuty z każdej strony. Sprawdzić, czy już jest miękkie. Jeżeli tak, to wlać śmietanę. Zamieszać i zagotować nadal pod przykryciem. Niech chwilę się jeszcze całość poddusi. Danie gotowe!