Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie tylko szybkie i łatwe lecz przede wszystkim bardzo smaczne.. Można stojąc przy kuchence równocześnie gotować kaszę czy ryż. W ten sposób przygotowanie obiadu nie zajmie więcej niż pół godziny. Serdecznie polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Pierś kurczaka umyć i pokroić w poprzeczne plastry. Na oleju zeszklić pokrojoną drobno cebulę, czosnek i papryczkę chili. Mięso rozłożyć na patelni. Posypać przyprawami. Dusić pod przykryciem po 3-4 minuty z każdej strony. Sprawdzić, czy już jest miękkie. Jeżeli tak, to wlać śmietanę. Zamieszać i zagotować nadal pod przykryciem. Niech chwilę się jeszcze całość poddusi. Danie gotowe!