Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z sosem mięsno-grzybowym to wyjątkowo ciekawa propozycja na jesienny obiad. Przepis na sos warto zapamiętać, ponieważ będzie również świetnym dodatkiem do ziemniaków lub klusek.
Smaczny , mało znany ale wart grzechu - Tradycyjne, indiańskie SAGAMITE , czy...
Odsłon: 35
Smaczna i prosta sałatka na święta i nie tylko, z makaronem ryżowym, kurczaki...
Odsłon: 77
Dzisiaj najprostsza i smaczna polewa na ciasta ,desery jaką można sobie wymar...
Odsłon: 1032
Smaczny , mało znany ale wart grzechu - Tradycyjne, indiańskie SAGAMITE , czy...
Odsłon: 35
Smaczna i prosta sałatka na święta i nie tylko, z makaronem ryżowym, kurczaki...
Odsłon: 77
Dzisiaj najprostsza i smaczna polewa na ciasta ,desery jaką można sobie wymar...
Odsłon: 1032
Składniki
Grzyby namocz w zimnej wodzie przez noc.
Mięso pokrój w kawałki, przypraw solą i pieprz i podsmaż na oleju. Następnie lekko podlej wodą, dodaj cebulę w krążkach, grzyby, liść laurowy i 2-3 kulki ziela angielskiego. Trzymaj na średnim ogniu, aż mięso i grzyby zmiękną. Na koniec dodaj do sosu śmietanę.
Makaron ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Polej sosem. Możesz udekorować zieleninką. Pycha!