Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie inspirowane wizytą w Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej „Manggha”
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 439
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1307
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1224
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 439
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1307
Składniki
kurczaka kroimy jak na gulasz.smażymy na niewielkiej ilości oleju.gdy mięso jest już miękkie dodajemy sos. zostawiamy na małym ogniu kilka minut.
w między czasie gotujemy ryż według wskazówek na opakowaniu.w drugim garnku gtujemy fasolę.
na talerzu układamy kurczaka,ryż fasolę szparagową.posypujemy sezamem.