Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie inspirowane wizytą w Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej „Manggha”
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2103
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17950
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1970
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2103
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17950
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1970
Składniki
kurczaka kroimy jak na gulasz.smażymy na niewielkiej ilości oleju.gdy mięso jest już miękkie dodajemy sos. zostawiamy na małym ogniu kilka minut.
w między czasie gotujemy ryż według wskazówek na opakowaniu.w drugim garnku gtujemy fasolę.
na talerzu układamy kurczaka,ryż fasolę szparagową.posypujemy sezamem.